Thumbnail Image 1

AKCIJE

Thumbnail Image 1

KORT RESTORANI

Thumbnail Image 1

LOKACIJE

KORT MARKETI

Pored ogromne ponude prehrambenih i ne prehrambenih proizvoda, ljubaznog osoblja i nevjerovatno niskih cijena.
Kort marketi vam nude mnoštvo drugih usluga i dešavanja.
Proslave, rodjendani, dječije igraonice i ugodan ambijent caffe restorana i još mnogo toga.

Maloprodajnu mrežu Kort trenutno čini 36 marketa, sa stalnom tendencijom rasta i otvaranja novih objekata. KORT marketi su locirani širom Republike Srpske, od Bihaća, Šipova, Banja Luke, preko Prijedora, Kozarske Dubice, Dervente do Bijeljine. Svi marketi su tipa HIPER KORT ili SUPER KORT. Ono što KORT markete čini prepoznatljivim za kupce je najveći nivo kvaliteta usluge i povoljne cijene. Svi KORT marketi su savremeno opremljeni i uređeni tako da omogućavaju ugodnu kupovinu svakom kupcu. Takođe, u KORT tržnim centrima možete pronaći raznovrstan sadržaj i ponude (igraonice, kafići, restorani, butici, razni saloni i slično).

Na odjelu pečenjare možete pronaći široku gastro ponudu uvijek svježih gotovih jela po vrlo povoljnim cijenama. U ponudi su jela od pilećeg, svinjskog i junećeg mesa, kao i slatkovodne i morske ribe i njenih proizvoda, jela od povrća, prilozi i salate. U raznovrsnom asortimanu pekare možete pronaći uvijek svježe kroasane, pite, pizze i fina peciva. Pekara nudi kvalitet i savršen ukus svojih proizvoda uz vrlo dostupne cijene.

Kort marketi posjeduju i odjel mesnice gdje možete obogatiti trpezu sa kvalitetnim sortama mesa kontrolisanog u najstrožijim uvjetima.

Stalnim osluškivanjem potreba kupaca i prilagođavanjem uslova u kojim poslujemo, izgradili smo veliko povjerenje naših kupaca koji su prepoznali naš napor da povoljnim cijenama i najboljim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda budemo njihov izbor mjesta kupovine. Našim prepoznatljivim akcijama i akcijskim katalozima svakodnevno dokazujemo kupcima da kod nas po najpovoljnijim cijenama mogu pronaći artikle koji su im potrebni za svakodnevnu upotrebu. Naše ljubazno osoblje je u svakom momentu na raspolaganju kupcu kako bi kupovina bila još prijatnija, a dokaz tome su kupci koji se ponovo vraćaju u kupovinu u KORT markete.

Placeholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder imagePlaceholder image

Sa nama uz nas!

Placeholder image