Free HTML5 Bootstrap

,,MEDITERAN U KORT MARKETIMA''

 

Domaći trgovački lanac Fructa Trade – Kort marketi je u saradnji sa renomiranim proizvođačem posuđa Metalac pripremio novu akcijsku ponudu na liniju Mediteran Metalac posuđa, uz popust od 50%!

 

Kort marketi su u okviru trećeg projekta lojalnosti “MEDITERAN U KORT MARKETIMA” pripremili najnoviju ponudu METALAC emajliranog posuđa namjenjenog za pripremu zdrave hrane. Projekat lojalnosti će biti realizovan u svim KORT marketima u periodu od 15. aprila 2019. do 15. jula 2019, kada će kupci uz određen broj sakupljenih markica, moći ostvariti popust od 50% na kvalitetno METALAC posuđe koje se može naći isključivo u KORT marketima.

 

Naljepnice se mogu sakupljati do 15.7.2019, a kuponi sa sakupljenim naljepnicama potrebnim za dobijanje popusta mogu se iskoristiti sve do 31.7.2019. godine u svim Kort marketima. Kort marketi su jedan od vodećih domaćih lanaca u zemlji i u svom sastavu imaju 36 marketa u svim većim gradovima, a vama najbliži možete da pronađete na sljedećem linku lokacije Kort marketa. Više informacija o samoj ponudi, artiklima, cijenama i dodatnim nagrađivanjima kupaca možete da nađete na našim digitalnim medijima: www.fructatrade.com, Facebook stranici Fructa Trade – Kort marketi i ostalim popularnim društvenim mrežama.

 

  • Kort marketi