Hrono ishrana

Šta je to hrono ishrana?

Šta je to hrono ishrana?

Jedna od najpopularniji metoda za gubitak kilograma je upravo hrono ishrana. Mnogi ljudi imaju zabludu da je gubitak kilograma nužno povezan sa gladovanjem. Hrono ishrana je sve samo ne gladovanje. Tokom primjene ovakvog načina ishrane, jedete sve a mršavite. Obroci su podjeljeni na doručak, ručak i večeru, a imate i užinu. Na taj način sprečavate da se masti nagomilaju u organizmu i da se stvori višak kilograma.

Poenta je pravilno kombinovati hranu i naučiti kako se zdravo hraniti.

Između obroka se pravi pauza od oko 4 sata (u restrikciji jedete na 5 sati ) da bi se prethodno unjeta hrana svarila. Uz svaki obrok poželjno je jesti što više povrća, i to svježeg. Vrlo je bitno da se jede sezonsko povrće.

Šećeri se izbacuju u potpunosti, bar za prvo vrijeme da bi se rasteretio pankreas. Potpuno se iz upotrebe izbacuje kravlje mleko, med, bijelo brašno. Između obroka nema grickalica.

Nakon dužeg perioda ovakve ishrane licu se vraća sjaj, očisti se od bubuljica i vraća se mladoliki izgled. Osobe koje su skinule veći broj kilograma ovom ishranom, pod uslovom da su se strogo pridržavale principa hrono ishrane, nisu imale problema sa viškom kože koji je posle drugih dijeta i  načina ishrane ostajao.

Related Posts